Dr. Cismas Petran Catalin - Psihiatru la Clinica Mentalife Satu Mare
programare@clinica-mentalife.ro
Solicită Programare

Medic Primar Psihiatru la Clinica Mentalife din Satu Mare

Bună, sunt dr. Cișmaș Petrean Cătălin, medic psihiatru și fondatorul Clinicii Mentalife din Satu Mare. Pot să te ajut cu evaluări, recomandări și tratament de specialitate personalizat pentru a putea depăși problemele de sănatate mintala.

În calitate de medic psihiatru, consider că sănătatea mintală este unul din cele mai importante aspecte ale vieții și sunt aici să îți ofer suportul necesar pentru a-ți îmbunătății starea de spirit și calitatea vieții.

Cu o experiență bogată în domeniul psihiatriei, am avut ocazia să ajut oameni din diferite medii și cu probleme diverse. Am tratat pacienți cu anxietate, depresie, tulburări de personalitate, psihoze și alte afecțiuni mentale. În cadrul spitalelor și clinicilor unde am lucrat, am fost întotdeauna dedicat pacienților mei și m-am asigurat că primesc îngrijirea adecvată și sprijinul necesar pentru a-și depăși problemele.

În calitate de medic psihiatru, cred că fiecare pacient este unic și are nevoie de o abordare individualizată în tratamentul său. De aceea, sunt aici să te ascult și să îți înțeleg problemele, pentru a-ți putea oferi cele mai bune soluții și tratamente personalizate.

Specialitate :

Studii :

  • Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca
  • Licența 2004-2010 – Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca
  • Doctorat 2010-2014 (cercetare în farmacologie și psihiatrie) – Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca

Pregătire :

Rezidențiat 2004-2010 – Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj Napoca

Experiență profesionala:

Medic psihiatru 2015-2022 – Spitalul Clinic Județean de Urgență Satu Mare

Medic psihiatru 2019 – prezent –  Clinica Mentalife Satu Mare

Servicii:

Inițiere tratament microstimulare electrică transcerebrală

Tratamentului de microstimulare electrică transcerebrală (TMS) este o opțiune inovatoare de tratament pentru pacienții cu tulburări psihice. În cadrul acestui serviciu, vom efectua o evaluare completă a pacientului pentru a determina eligibilitatea pentru tratamentul TMS și vom oferi îndrumare și suport continuu în timpul terapiei.

Psihoterapie

În timpul ședințelor, vom explora împreună gândurile, emoțiile și comportamentele dvs., iar eu vă voi ajuta să dezvoltați abilitățile și strategiile necesare pentru a face față cu succes problemelor dvs. Vom lucra împreună pentru a construi o relație de încredere și colaborare, astfel încât să puteți obține sprijinul și ghidarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele terapeutice.

Consultații psihiatrie adulți

Serviciul se adreseaza persoanelor adulte care se confrunta cu diferite probleme de natura mentala, precum anxietate, depresie, tulburari de personalitate, psihoze sau alte tulburari psihice

Asset 2

Abonare newsletter