Terapie prin microstimularea electrică a creierului

Acest tratament este folosit foarte mult în tratamentul depresiei, anxietății și a insomniei.  Tratamentul de microstimulare electrică a creierului presupune sedinte zilnice consecutive pentru o anumita perioada de timp cu durata de 60 de minute in care clientul intr-un mediu relaxant, beneficiaza de acest tratament. Pentru un efect maxim de relaxare noi va oferim in acelasi timp și ședinta de aromaterapie.

Acest tratament este recomandat de medicul psihiatru, in urma unei consultatii, și care dupa un anumit numar de sedinte de terapie vă va programa la un control gratuit.

Fiecare oră de tratament cu acest aparat are efectul unei pastile fără să producă efecte adverse. În timpul tratamentului creierul primește un boost de energie, fiind ajutat astfel să își facă treaba mai bine. O sarcină importantă a creierului este procesarea sentimentelor și a emoțiilor. Ședințele repetate ajută creierul să intre în starea alpha, echivalentă cu starea de relaxare, de bucurie. Acest lucru se obține prin efectul tratamentului in stimularea secretiei de serotonina, responsabilă cu starea de bine. Acest tratament acționează eficient în tratamentul anxietății, depresiei și a insomniei prin faptul că ajută la “procesarea” la nivel inconștient a emoțiilor, scoțând la iveală sentimentele și conflictele nerezolvate.

Efecte adverse nu sunt. Tratamentul nu produce amețeală, agitație, dezechilibru, durere.

Această metodă de tratament poate fi folosită ca atare, sau în completarea celor medicamentoase sau a ședințelor de psihoterapie, în funcție de natura problemelor.

Pentru obținerea rezultatelor maxime sunt necesare de sedinte consecutive pentru o perioada de la 3 la 6 saptamani, sau mai mult in functie de severitatea problemelor de sănătate.

Solicitaţi o programare la Clinica MentaLife pentru a discuta cu specialiştii noştri şi a afla mai multe informaţii